İrlanda Aile Ziyaret Vizesi

İrlanda aile ziyareti vizesi ve turistik vize aynı tip vize kategorisindedir. İrlanda aile ziyaret vizesi kısa süreli, C tipi vize türündedir, T.C. pasaport sahibi İrlanda’daki göçmenlik bürosu yetkilisinin verdiği süre dahilinde İrlanda’yı ziyaret edebilir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının pasaport türüne bakılmaksızın tüm T.C. vatandaşları İrlanda vize prosedürüne tabidir.

İrlanda vizesi başvuru formu online olarak doldurulmaktadır. Online vize başvuru formu doldurulduğunda İrlanda vize başvuru işlemleri tamamlanmaz. Başvuru formuna destekleyici evraklar eklenmelidir.

İrlanda Aile Ziyareti vizesi talebiniz için SSK’lı Çalışanlardan istenilen evrak ve formları tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir.

İrlanda Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nedir?

(*) İrlanda Vizesi başvuru formu

(*) İrlanda’da misafir olacağınız kişiden temin etmeniz gereken vize talep mektubu.

(*) İrlanda’da sizi davet eden kişi adına düzenlenmiş güncel fatura

(*) İrlanda’da ikamet eden kişiden temin edilmiş akrabalığınızı destekler belgeler.

(*) İrlanda’ya davet eden kişi İrlanda vatandaşı ise, kişinin pasaport fotokopisi veya kişinin vatandaşlığını kanıtlayıcı belgeler ibraz edilmelidir.

(*) Eğer davet eden kişi masrafları üstleniyorsa, davet eden kişinin son 6 aylık hesap özeti.

(*) Kimlik Fotokopisi

(*) Seyahat sonrasında altı ay geçerliliği bulunan pasaport.

(*) 2 adet 3,5X4,5 boyutlarında fotoğraf

(*) Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği

(*) İngilizce, İrlanda Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize başvuru dilekçesi

(*) Bağlı bulunulan şirketin güncel, faaliyet belgeleri

(*) Seyahat sağlık sigortası

(*) Otel ve uçak rezervasyonu

irlanda aile ziyaret vizesi

Aile Ziyaret Vizesi